Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Κάποιοι βιάζονται να φτιάξουν σενάρια κυβερνητικών συνεργασιών - Πρώτα θα μιλήσει ο λαός

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Κάποιοι βιάζονται να φτιάξουν σενάρια κυβερνητικών συνεργασιών  - Πρώτα θα μιλήσει ο λαός
«Το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει, διαχρονικά, τα διαπιστευτήριά του σε ό,τι αφορά τις έννοιες της πολιτικής ευθύνης και της σοβαρότητας»  δηλώνει ο κ. Κατρίνης
Σχετικά Άρθρα
Μήνυμα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.
Προτρέπει τα δύο μεγαλύτερα κόμματα να μην σπεύδουν να κατασκευάζουν μετεκλογικές συνεργασίες ενώ δεν έχει μιλήσει πρώτα ο ελληνικός λαός.
«Κάποιοι βιάζονται να φτιάξουν σενάρια πιθανών μετεκλογικών σχηματισμών και συνεργασιών, με βάση τις δημοσκοπήσεις ή τις επιθυμίες τους πρωτίστως, ωστόσο, θα πρέπει να μιλήσει δια της ψήφου του ο ελληνικός λαός.
Το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει, διαχρονικά, τα διαπιστευτήριά του σε ό,τι αφορά τις έννοιες της πολιτικής ευθύνης και της σοβαρότητας» σημειώνει στον Real Fm ο κ. Κατρίνης.
«Η πολιτική σταθερότητα και η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης ακόμη και από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, επιβάλει σε αυτούς τους οποίους την επικαλούνται, να σεβαστούν το αποτέλεσμα και να στηρίξουν οποιαδήποτε απόφαση λάβουν οι πολίτες, χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ηγεμονισμούς.
Το ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν προαπαιτούμενα και προϋποθέσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τις απαιτήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για συγκεκριμένα πρόσωπα στη θέση του Πρωθυπουργού», επισημαίνει.

Για τις αποχωρήσεις υποψηφιοτήτων

«Το πλήθος των υποψηφιοτήτων και η διαχείρισή τους αποτελούν έναν ευχάριστο ''πονοκέφαλο'' για ένα κόμμα, από την στιγμή ιδίως που στο ΠΑΣΟΚ είχαμε να δούμε τέτοια φαινόμενα πολλά χρόνια.
Είναι λογικό να μην εκπληρώνονται όλες οι προσδοκίες των στελεχών και να υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες απογοητεύσεις και πικρίες, κάτι βέβαια που είναι αναμενόμενο ορισμένες φορές σε μία προεκλογική περίοδο», υποστηρίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης