Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Αρχιερέας της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών ο κ. Μητσοτάκης

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Αρχιερέας της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών ο κ. Μητσοτάκης
Ο κ. Κατρίνης υποστηρίζει πως η απόφαση Ντογιάκου «επιβεβαιώνει την κυβερνητική πρόθεση για "ξεδόντιασμα" της ΑΔΑΕ»
Σχετικά Άρθρα
Κριτική στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών άσκησε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, στον απόηχο της γνωμοδότησης του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, για την ΑΔΑΕ. Ο κ. Κατρίνης καταλογίζει -εκ νέου- στην κυβέρνηση προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών αλλά και εργαλειοποίησης της δικαιοσύνης.
«Η απόφαση Ντογιάκου επιβεβαιώνει την κυβερνητική πρόθεση για "ξεδόντιασμα" της ΑΔΑΕ στο νομοσχέδιο που πρόσφατα ψήφισε η ΝΔ, με την αφαίρεση ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, την ίδια στιγμή που -και πάλι "συμπτωματικά"-επίκειται αλλαγή της σύνθεσης της ΑΔΑΕ την επόμενη εβδομάδα» δήλωσε ο κ. Κατρίνης μιλώντας στο Open.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η γνωμοδότηση του κ. Ντογιάκου «μόνο τυχαία δεν είναι χρονικά», από τη στιγμή που «η ΑΔΑΕ και ο κ. Ράμμος προσωπικά, επανειλημμένα προσπάθησαν να ρίξουν άπλετο φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών, τόσο κατά την λειτουργία της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, όσο και στη συνέχεια, παρότι εμποδίστηκαν πολλές φορές από την κυβερνητική πλειοψηφία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης