Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδέχεται ο Μητσοτάκης την έρευνα από την ΑΔΑΕ ή θα κρύβεται πίσω από τον Ντογιάκο;

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδέχεται ο Μητσοτάκης την έρευνα από την ΑΔΑΕ ή θα κρύβεται πίσω από τον Ντογιάκο;
Το σύνολο των νομικών επιστημόνων και συνταγματολόγων έχει αποδομήσει τη γνωμοδότηση Ντογιάκου λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Ερώτημα στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το εάν θα αποδεχθεί δημόσια ότι η ΑΔΑΕ έχει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να ερευνήσει ποιοι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ ή εάν θα μείνει να κρύβεται, ως ένοχος, μόνος του με τον κ. Ντογιάκο απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Εδώ και δύο ημέρες το σύνολο των νομικών επιστημόνων και συνταγματολόγων της χώρας έχουν αποδομήσει λέξη προς λέξη την πρωτοφανή γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκου και το επιχειρούμενο μπλόκο στο έργο διερεύνησης του σκανδάλου των υποκλοπών από την κατά το Σύνταγμα μοναδική αρμόδια ΑΔΑΕ.
Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποδεχθεί δημόσια ο κ. Μητσοτάκης ότι η ΑΔΑΕ έχει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να ερευνήσει ποιοι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ με πρόσχημα την «εθνική ασφάλεια» ή θα μείνει ως ένοχος, μόνος του με τον κ. Ντογιάκο να κρύβεται πίσω από μία βολική μεν, κατάφωρα αντισυνταγματική δε, γνωμοδότηση για να κρύψει τις ευθύνες του;» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης