Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης για δηλώσεις Τσαπανίδου: Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λασπομαχούν προεκλογικά

Κατρίνης για δηλώσεις Τσαπανίδου: Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λασπομαχούν προεκλογικά
Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη δήλωση της κ. Τσαπανίδου περί εκβιασμού μέσω των παρακολουθήσεων
Σχετικά Άρθρα
Τα περί εκβιασμού του ΠΑΣΟΚ μέσω της υπόθεσης των υποκλοπών απορρίπτει ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Μιχάλης Κατρίνης.
«Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δεν αποτελούν θύματα, αλλά τους στόχους αυτής της πρωτοφανούς παρακρατικής λειτουργίας της ΕΥΠ. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται, παρά την προσπάθεια ορισμένων να θέσουν διλλήματα στον δρόμο προς τις εκλογές» είπε ο κ. Κατρίνης σχολιάζοντας τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπης Τσαπανίδου.
«Την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, πήραμε μία πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει στην προεκλογική περίοδο: επιθέσεις, κιτρινισμός, λασπολογία, «βουτιά» στο παρελθόν και φθηνές ατάκες "εντυπωσιασμού", με συνέπεια να γίνει μια συζήτηση χαμηλού πολιτικού επιπέδου που δεν αφορά τους πολίτες» επεσήμανε ο κ. Κατρίνης μιλώντας στον Σκάι και συνέχισε «δυστυχώς, τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ λασπομαχούν προεκλογικά και αφήνουν "διαρροές" που δεν έχουν καμία αξιοπιστία».
Παράλληλα, ο κ. Κατρίνης ανέφερε ότι «και η κυβέρνηση, αρχικά, είχε αφήσει να εννοηθεί –με διαρροές- ότι οι παρακολουθήσεις του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη ζητήθηκαν κατόπιν αιτημάτων τρίτων χωρών, κάτι που οι συγκεκριμένες χώρες διέψευσαν κατηγορηματικά. Έτσι και τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δια της κ. Τσαπανίδου κάνει μια προσπάθεια να μην αφήσει μόνη τη ΝΔ σε αυτήν τη ιδιότυπη λασπομαχία και την φτηνή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (30/1/2023), η κ. Τσαπανίδου σημείωσε, μιλώντας στον Σκάι, «μια κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουμε αν ήταν προϊόν εκβιασμού αυτή η σύγκληση ή αν ήταν ουσιαστική σύγκληση. Όταν παρακολουθούνται άνθρωποι, τότε το αποτέλεσμα μιας πιθανής συνεργασίας στο μέλλον είναι αποτέλεσμα ουσιαστικό ή…» για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:
Δημοσιογράφος: Μιλάτε για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
Τσαπανίδου: Για παράδειγμα. Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν υπό παρακολούθηση, δεν ήταν;
Δημοσιογράφος: Θα είναι αποτέλεσμα εκβιασμού εννοείτε και ομηρίας;
Τσαπανίδου: Δεν θα μπορούσε; Εσείς το αποκλείετε; Είστε σίγουρος;
Δημοσιογράφος: Δηλαδή θέλετε να υπονομεύσετε από πριν μια πιθανή συγκυβέρνηση...
Τσαπανίδου: Όχι, αυτό το λέτε εσείς, εγώ βάζω ερωτήματα τα οποία είναι αναπάντητα.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή αυτή θα είναι η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
Τσαπανίδου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Πήγε το θέμα των παρακολουθήσεων στη Βουλή, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του λαού και τώρα ανοίγει την ατζέντα της και στην καθημερινότητα του πολίτη
Δημοσιογράφος: Άρα λέτε ή κάποιος θα συνεργαστεί μαζί σας ή θα είναι εκβιαζόμενος;
Τσαπανίδου: Δεν είναι έτσι όπως το λέτε. Αυτό το λέτε εσείς. Εγώ έβαλα ερώτημα.
Δημοσιογράφος: Προς τον κ. Ανδρουλάκη...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης