Πολιτική

Τσαπανίδου: Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία

Τσαπανίδου: Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία
Ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
«Το δίλημμα ‘Μητσοτάκης ή Τσίπρας' το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.
Η κ. Τσαπανίδου σχολιάζει ότι "ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα" και προσθέτει ότι "η κλεψύδρα, όμως, άδειασε" και "σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση στις κάλπες και θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα".

Tι είπε ο κ. Οικονόμου

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο κ. Οικονόμου είχε δηλώσει πως, «Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να βάλει στον ελληνικό λαό το δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης».
Και συνέχισε: «Γιατί δεν έχει πει «Τσίπρας ή Μητσοτάκης»;
Είναι τόσο αυταπόδεικτη η σύγκριση μεταξύ δύο -που και οι δύο έχουν διαχειριστεί τις τύχες της χώρας, έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί- που δεν τολμά να θέσει το δίλημμα: Τσίπρας ή Μητσοτάκης;
Ποιος θα είναι ο καπετάνιος στους φουρτουνιασμένους καιρούς που ζούμε;
Τι έχει να αναδείξει ο ένας και τι ο άλλος;» συμπλήρωσε.
Μιλώντας για τις προσεχείς εκλογές ο κ. Οικονόμου αφού σημείωσε ότι η κάθε κάλπη είναι μοναδική, είπε: «η απλή αναλογική είναι «βόμβα» στα θεμέλια της σταθερότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης