Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Προσωπικό θέμα του Καραμανλή, η υποψηφιότητά του στις εκλογές - Όχι στην υποψηφιότητα Καρατζαφέρη

Οικονόμου: Προσωπικό θέμα του Καραμανλή, η υποψηφιότητά του στις εκλογές - Όχι στην υποψηφιότητα Καρατζαφέρη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν υπάρχει σκέψη ή πρόθεση για την συμμετοχή του Γιώργου Καρατζαφέρη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Γιώργου Καρατζαφέρη με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ απέκλεισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλήθηκε να απαντήσει και στα σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, δεν θα «κατέβει» στις επικείμενες εκλογές. Ειδικότερα, ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα του κ. Καραμανλή που θα συζητηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

Για ενδεχόμενη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ είπε: «Η ΝΔ αντιμετωπίζει με σεβασμό όλα τα πολιτικά κόμματα δεν τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς αλλά πολιτικούς αντιπάλους. Έχουμε πει με ειλικρίνεια ότι η ΝΔ δεν πιστεύει στην απλή αναλογική. Εχουμε πει ότι θα διεκδικήσουμε ανανέωση της εντολής για αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής να δείχνει ότι δεν είναι εφικτή η αυτοδυναμία. Αυτό θα ζητήσουμε από τους πολίτες γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα, ένας πρωθυπουργός που θα παίρνει άμεσα αποφάσεις. Θα αξιοποιήσουμε πρόσωπα και ιδέες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης