Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: O Αλέξης Τσίπρας τάζει χρήματα από το γνωστό λευτόδεντρο - Άμα ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις τις εκλογές...

Μητσοτάκης: O Αλέξης Τσίπρας τάζει χρήματα από το γνωστό λευτόδεντρο - Άμα ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις τις εκλογές...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ότι τάζει χρήματα που δεν υπάρχουν
Σχετικά Άρθρα
Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη αυτοπεποίθησης και θα κερδίσει τις εκλογές", τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ).
"Σήμερα η Κοζάνη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα που ακούγεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αντηχώντας από άκρη σε άκρη της χώρας, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δύναμη αυτοπεποίθησης και θα κερδίσει και τις εκλογές", είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:
"Καθώς μπαίνουμε στην τελευταία ευθεία για τις εκλογές, αυτό δεν είναι άλλο από το διπλό μήνυμα που εκπέμπει πια κάθε γωνιά της πατρίδος μας. Το μήνυμά της αυτοδύναμης Ελλάδας και της αυτοδύναμης και πρωτοπόρας Νέας Δημοκρατίας.
Το μήνυμα που στέλνετε εσείς οι Μακεδόνες είναι το έναυσμα της νίκης για να κάνουμε ακόμα πιο γερές τις βάσεις που θεμελιώσαμε και να κτίσουμε, όλες και όλοι μαζί, ένα καλύτερο αύριο για την όμορφη περιοχή σας, που πάντα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου".
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την ενθουσιώδη, όπως είπε, υποδοχή που του επιφύλαξαν και τόνισε πως η επόμενη συγκέντρωση θα γίνει σε μεγαλύτερο ακόμα, χώρο για να χωρέσουν και αυτοί που έμειναν απέξω από την αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάζει χρήματα που δεν υπάρχουν
Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ότι τάζει χρήματα που δεν υπάρχουν.
Είπε χαρακτηριστικά ότι «τώρα τάζει 45 δισεκατομμύρια ευρώ από το γνωστό λευτόδενδρο της Θεσσαλονίκης, περισσότερα και από αυτά που έλεγε το 2015, για να βάλει μετά καμιά τριανταριά φόρους και να κόψει 17 φορές μισθούς και συντάξεις και να κλαίγεται τώρα για τον νόμο Κατρούγκαλου, τον οποίο ο ίδιος ψήφισε» και συμπλήρωσε:
«Αμα ξέρεις ότι δεν έχεις καμιά τύχη να κερδίσεις τις εκλογές, τάζεις ό,τι θέλεις».

Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να τάξει χρήματα που δεν υπάρχουν και δεν θα διαρρήξει τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για όσους συνταξιούχους δεν πήραν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς

«H ΝΔ είναι η μεγάλη δύναμη αυτοπεποίθησης που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προανήγγειλε πως την Τρίτη θα ανακοινώσει ένα νέο μέτρο που θα αφορά όσους συνταξιούχους δεν είδαν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς που ορίζει ο νόμος Κατρούγκαλου.
«Αύριο θα έχω την ευκαιρία να εξαγγείλω μια ακόμα παρέμβαση, επειδή έχουμε πια τη βεβαιότητα του δημοσιονομικού χώρου, για να ανακουφίσουμε και όσους αδικούνται ακόμα από την προσωπική διαφορά Κατρούγκαλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μνεία την ομιλία του με αναφορές στις προσπάθειες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.
«Στρέφουμε τη σκέψη μας στους διασώστες και στους γιατρούς που έδωσαν μάχη στη δοκιμαζόμενη Τουρκία.
Ήταν αυτοί που πήγαν νύχτα, όχι για να απειλήσουν, αλλά για να βοηθήσουν.
Και έστειλαν το καλύτερο μήνυμα σε όσους θέλησαν να δηλητηριάσουν τον γειτονικό λαό με λόγια κατά της Ελλάδος.
Δεν υπάρχει πιο ισχυρή εικόνα συμφιλίωσης ενός Έλληνα και ενός Τούρκου διασώστη να σώζουν μαζί ένα κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Οι δικές μας «επιθέσεις», είναι επιθέσεις ανθρωπιάς.
Αλλά, όπως είμαστε μια ισχυρή δύναμη ειρήνης, είμαστε και μια ισχυρή δύναμη αποτροπής», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον θάνατο των δύο πιλότων του F4-E Phantom II.
« Να υψώσω όμως το κεφάλι μου μπροστά σε όσους είναι ταγμένοι να υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ενώ για το προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων επεσήμανε πως βρίσκονται σε εκκρεμότητα σημαντικές αποφάσεις στήριξης τους καθώς και σημαντικές αποφάσεις για νέα εξοπλιστικά.
«Κατατρεγμένοι άνθρωποι που μπαίνουν σε βάρκες που θα βουλιάξουν με το παραμικρό.
Και η κυβέρνηση αυτή διαψεύδει ξένους και Έλληνες προπαγανδιστές.
Ακόμα περιμένω τη συγγνώμη όσων διέλυσαν την πατρίδα μιλώντας για νεκρά παιδιά σε τάχα ελληνικό έδαφος.
Με τη διαβόητη μικρή Μαρία να μην έχει υπάρξει και τον εγκέφαλο της σκευωρίας να έχει αποδειχθεί κοινός συκοφάντης», ανέφερε ο πρωθυπουργός για το μεταναστευτικό.
Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για την στάση του στο μεταναστευτικό. «Λυπάμαι για τη στάση των ιδίων κύκλων εκτός Ελλάδος.
Προ ημερών πετύχαμε να γίνει επίσημη ευρωπαϊκή πολιτική η φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων.  


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης