Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Φλώρινα ο Μητσοτάκης - Ανακοινώσεις για τους συνταξιούχους από την Κοζάνη - Στο Μαξίμου οι αγρότες

Στη Φλώρινα ο Μητσοτάκης - Ανακοινώσεις για τους συνταξιούχους από την Κοζάνη - Στο Μαξίμου οι αγρότες
Την ώρα που ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις από την Κοζάνη για τους συνταξιούχους, στο Μέγαρο Μαξίμου κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντάται με εκπροσώπους των αγροτών
Σχετικά Άρθρα
Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Δυτική Μακεδονία η σημερινή και πρώτος σταθμός της επίσκεψής του θα είναι η Φλώρινα.
Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Φλώρινα και τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής «Πτολεμαΐδα 5», ενώ το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ, στην Κοζάνη, απ΄ όπου και θα κάνει ανακοινώσεις για το επίδομα που θα δοθεί τους συνταξιούχους που λόγω προσωπικής διαφοράς δεν πήραν αυξήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθεί επίδομα έως 300 ευρώ σε όλους τους συνταξιούχους που λαμβάνουν μέχρι 1.500 σύνταξη και δεν πήραν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς, αλλά λιγότερα σε όσους παίρνουν συντάξεις πάνω από το ποσό αυτό.

Στο Μαξίμου οι αγρότες

Την ώρα που ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις από την Κοζάνη για τους συνταξιούχους, στο Μέγαρο Μαξίμου κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, θα συναντηθεί με 8μελή αντιπροσωπεία εκπροσώπων των αγροτών της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, στην οποία θα συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, θα βρεθούν τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου που ζητούν μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής, όπως φθηνό αγροτικό πετρέλαιο και ρεύμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης