Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Με σχέδιο προχωράμε σε παρεμβάσεις με κοινωνικό πρόσημο για συνταξιούχους, οφειλέτες και αγρότες

Οικονόμου: Με σχέδιο προχωράμε σε παρεμβάσεις με κοινωνικό πρόσημο για συνταξιούχους, οφειλέτες και αγρότες
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
Σχετικά Άρθρα
Στο πλέγμα των παρεμβάσεων για συνταξιούχους, οφειλέτες και αγρότες που προανήγγειλε από την Κοζάνη στις 14/2 ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης και πρόκειται σήμερα, Τετάρτη 15/2, να εξειδικευτούν, αναφέρεται με ανάρτησή του μέσω twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου.
Όπως υπογραμμίζει ο κ. Οικονόμου στην ανάρτησή του, «με σχέδιο προχωράμε σε παρεμβάσεις με κοινωνικό πρόσημο για συνταξιούχους, οφειλέτες και αγρότες: Έκτακτο βοήθημα μεταξύ 200 και 300 Euro για συνταξιούχους που δεν είδαν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς. Δυνατότητα επανένταξης οφειλετών σε ρυθμίσεις που έχουν χάσει. Νέα σχήματα από 36 έως 72 δόσεις για συνεπείς οφειλέτες. Επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο για όλο το 2023».
Υπενθυμίζεται ότι τις νέες παρεμβάσεις για τη στήριξη της κοινωνίας και συγκεκριμένα, αγροτών, οφειλετών και συνταξιούχων που δνε έλαβαν αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς, θα εξειδικεύσουν στις 11:00 ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος  Βεσυρόπουλος.
οικ_2.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης