Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαταχτσής ο υφυπουργός Μπρατάκος – Χρωστά στο Δημόσιο εισφορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαταχτσής ο υφυπουργός Μπρατάκος – Χρωστά στο Δημόσιο εισφορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ
Δεν κάνει εντύπωση που ο πρωθυπουργός επιλέγει δίπλα του έναν άνθρωπο της ίδιας συνομοταξίας, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Μετά την παραίτηση του ανιψιού Δημητριάδη λόγω υποκλοπών, ο κ. Μητσοτάκης έβαλε στη θέση του έναν στρατηγικό κακοπληρωτή του δημοσίου, κοινώς έναν μπαταχτσή, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Documento ο γενικός διευθυντής της ΝΔ και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Ειδικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΕΦΚΑ τον Μάιο του 2019.
«Δεν κάνει εντύπωση ο πρωθυπουργός που επί ημερών του έχουν εκτοξευτεί τα χρέη της Νέας Δημοκρατία και που ο ίδιος επί χρόνια δεν πλήρωνε δικά του δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων, να επιλέγει δίπλα του έναν άνθρωπο της ίδιας συνομοταξίας.
Άλλωστε στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο έτερος μπαταχτσής βουλευτής Μεσσηνίας Μαντάς που από το 2019 δεν έχει ρυθμίσει, ανενόχλητος, χρέη προς το δημόσιο άνω των 650000», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Σημειώνεται ότι, την ίδια ώρα, η εταιρεία του κ. Μπρατάκου έχει πάρει σειρά απευθείας αναθέσεων από το δημόσιο.
Ο κ. Μπρατάκος οφείλει να απαντήσει αν έχει ρυθμίσει τα χρέη του, και αν ναι πότε, πώς και με ποιους όρους.
Πάντως οι νεοφιλελεύθεροι αντικρατιστές φίλοι του κ. Μητσοτάκη έχουν σίγουρα μάθει καλά ένα πράγμα στη ζωή τους: να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα και να φεσώνουν το κράτος», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης