Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης για Πολάκη: Κατά του Τσίπρα η ανάρτησή του – Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ

Ραγκούσης για Πολάκη: Κατά του Τσίπρα η ανάρτησή του – Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ
Σκάνδαλο οι αποκαλύψεις Πολάκη για τη Σοφία Νικολάου υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης
Σχετικά Άρθρα
Ο Π. Πολάκης με την ανάρτηση του στράφηκε επί της ουσίας κατά του Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ο βουλευτής και τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, αναφέροντας πως στα θέματα που θίγει ο κ.Πολάκης με την ανάρτηση του, είχε αναφερθεί συγκεκριμένα σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως αντίθετος με όσα είπε ο Παύλος Πολάκης.
Διαφωνήσαμε, γιατί αυτά μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους όχι μόνο ως πρόσωπα, αλλά και σαν κόμμα που πρόσφατα έχει βάλει κάτω όλες τις προγραμματικές εξαγγελίες και ομόφωνα με την ψήφο και του κ. Πολάκη έχει αποφασίσει ότι θα κινηθεί από την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινείται» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Ραγκούσης λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που θα συζητήσει και για την προτεινόμενη από τον Πρόεδρο του κόμματος παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Πάντως ο κ.Ραγκούσης υποστήριξε πως το θέμα του Παύλου Πολάκη έχει και άλλες διαστάσεις, μια και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις κατά της Σοφίας Νικολάου της ΝΔ, ενώ σχετικά με την παρέμβαση εισαγγελέα για τις αναρτήσεις Πολάκη, υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβεί.
«Είναι άλλο πράγμα η διατύπωση πολιτικών απόψεων και άλλο η ποινικοποίησή της.
Μπορεί κανείς να διαφωνεί με αυτή, μπορεί να θεωρεί ότι κινείται στα άκρα, αλλά η κινητοποίηση της δικαιοσύνης για κάτι τέτοιο νομίζω ότι εκθέτει τον κ. Ελευθεριάνο» υπογράμμισε ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης