Πολιτική

Σρόιτερ για Πολάκη: Θέλει να με εξαφανίσει μαζί με τους υπόλοιπους αλλά στις ευχές στάζει μέλι - Γλείφτης και ψευτόμαγκας (Φωτο)

Σρόιτερ για Πολάκη: Θέλει να με εξαφανίσει μαζί με τους υπόλοιπους αλλά στις ευχές στάζει μέλι - Γλείφτης και ψευτόμαγκας (Φωτο)
Η αιχμηρή ανάρτηση Σρόιτερ
Τη δική του απάντηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, δίνει ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ μέσω post του στο Instagram, καθώς και ο παρουσιαστής του Alpha βρέθηκε στο στόχαστρο του βουλευτή την προηγούμενη Κυριακή.
«Πάντα ευγενής και ντόμπρος ο Παύλος Πολλακης.
Θέλει να με εξαφανίσει και να με καθαρίσει μαζι με τους υπόλοιπους αλλα στις ευχές και στα μηνύματα στάζει μελι.. #gliftis kai tsaba magas» έγραψε συγκεκριμένα ο Αντώνης Σρόιτερ παραθέτοντας προσωπικά μηνύματα που του είχε στείλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίοδο γιορτών.

Καταγραφή_1.PNGΚαταγραφή_2.PNG




Η προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία «στοχεύει» δικαστές, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων προβάλοντας το επιχείρημα πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» οδήγησε σε έντονες αντιδράσεις από όλα τα μέρη αλλά και την δυσαρέσκεια του ΣΥΡΙΖΑ..
«Εγώ αποφάσισα την παραπομπή και την καθαίρεση του από την θέση του τομεάρχη», είπε σήμερα 28/2 ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαδικασίες, έχει όργανα και εκεί θα κριθούν όλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης