Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ο Μητσοτάκης να καταργήσει την Επιτροπή - φιάσκο - Δεν αλλάζει τίποτα η απόσυρση του Ζηλιασκόπουλου

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ο Μητσοτάκης να καταργήσει την Επιτροπή - φιάσκο - Δεν αλλάζει τίποτα η απόσυρση του Ζηλιασκόπουλου
«Η σπουδή του κ. Μητσοτάκη να συστήσει μία διορισμένη από τον ίδιον Επιτροπή που θα προκαταλάβει την εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης, αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο έργο της, ενέχει προεκλογικές σκοπιμότητες και είναι εξόχως ύποπτη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Να καταργήσει αμέσως την Επιτροπή και να αφήσει τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος καλεί τον Κ. Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα από την απόσυρση του Θ. Ζηλιασκόπουλου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «την ώρα που ακόμα η χώρα θρηνεί τους νεκρούς της, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο με τη δήθεν «υπερκομματική» Επιτροπή. Δεν είναι δυνατόν ο ελεγχόμενος να διορίζει τον ελεγκτή του.
Η σπουδή του κ. Μητσοτάκη να συστήσει μία διορισμένη από τον ίδιον Επιτροπή που θα προκαταλάβει την εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης, αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο έργο της, ενέχει προεκλογικές σκοπιμότητες και είναι εξόχως ύποπτη».
«Η απόσυρση του κ. Ζηλιασκόπουλου από την Επιτροπή, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα», προσθέτει  ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί «τον κ. Μητσοτάκη να καταργήσει αμέσως την εν λόγω Επιτροπή και να αφήσει τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος».
«Οι ώρες της τραγωδίας δεν ενδείκνυνται για επικοινωνιακούς τακτικισμούς», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης