Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης για Τέμπη: Να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων - Δεν πρέπει να διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις

Χατζηδάκης για Τέμπη: Να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων - Δεν πρέπει να διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις
O κόσμος απαιτεί να μην υπάρχουν διαστρεβλώσεις και να μην κάνουμε την τραγωδία χειρότερη με μύθους που θα συσκοτίσουν την κατάσταση, ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης
«Δεν μπορούν να μείνουν σκιές, πρέπει όλα να διερευνηθούν», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, σημειώνοντας μάλιστα ότι πρέπει να υπάρξει τιμωρία των υπευθύνων όποιοι και αν είναι.
Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 είπε πως «δεν πρέπει να διστάσουμε στο να γίνουν απολύσεις».
Υπογράμμισε ότι ο κόσμος απαιτεί να μην υπάρχουν διαστρεβλώσεις και να μην κάνουμε την τραγωδία χειρότερη με μύθους που θα συσκοτίσουν την κατάσταση.
Κάνοντας αναφορά στην περίοδο που ήταν αρμόδιος (Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή) για τον ΟΣΕ, υπενθύμισε ότι τον Σεπτέμβριο του 2008 έγιναν τα εγκαίνια στο κομμάτι Θεσσαλονίκη - Λάρισα με ηλεκτροκίνηση και τηλεδιοίκηση, αλλά το 2012 η τηλεδιοίκηση σε μεγάλο μέρος της είχε καταστραφεί γιατί γίνονταν βανδαλισμοί και η κυβέρνηση απευθύνθηκε στην Κομισιόν και έπειτα από διαπραγματεύσεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχθηκε να το χρηματοδοτήσει εκ νέου τον Ιούνιο του 2013.
Πρόσθεσε ότι επί Μ. Χρυσοχοΐδη υπογράφηκε η σύμβαση 717 για αναβάθμιση, η οποία στη συνέχεια παρέμεινε στον αέρα και «το 2018 έκανα ερώτηση στον κ. Σπίρτζη για την τηλεδιοίκηση, ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι το 2019 θα είχε γίνει αναβάθμιση, ωστόσο δεν έγινε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης