Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Αναλαμβάνει την ευθύνη για τα Τέμπη μόνο στα λόγια - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Αναλαμβάνει την ευθύνη για τα Τέμπη μόνο στα λόγια - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως ο πρωθυπουργός «αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο στα λόγια ενώ την επιμερίζει κατ’ ουσίαν σε όλους»
Σχετικά Άρθρα
Κυνική επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Μάντζος επεσήμανε «δυστυχώς, ο πρωθυπουργός συνεχίζει με κυνικό τρόπο την επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας. Αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο στα λόγια ενώ την επιμερίζει κατ’ ουσίαν σε όλους». Κι ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν ήταν εκκρεμής στα δικά μας συρτάρια εννέα χρόνια η σύμβαση 717/2014 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με επτά παρατάσεις και 54 εκατ. ευρώ συμβατικό αντικείμενο».
Ο κ. Μάντζος καταλήγει επισημαίνοντας «Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα να μιλούν για ανοικοδόμηση του κράτους και αναγέννηση της χώρας. Είναι οι ίδιοι που πλήγωσαν το κράτος δικαίου, τις υποδομές, το δημόσιο σύστημα υγείας, τη δημόσια παιδεία. Φτάνει πια. Ως εδώ!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης