Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Παράδοξο να ενημερώνει τη Βουλή ο Γεραπετρίτης για το σιδηρόδρομο

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Παράδοξο να ενημερώνει τη Βουλή ο Γεραπετρίτης για το σιδηρόδρομο
Ζήσαμε το ίδιο και με τις υποκλοπές, έκρυβαν όσους χειρίστηκαν την ΕΥΠ τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
Είναι παράδοξο να ενημερώσει τη Βουλή ο Γ. Γεραπετρίτης, ο οποίος ανέλαβε πριν τέσσερις ημέρες την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, για το θέμα των σιδηροδρόμων υποστήριξε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, αναφέροντας πως ζήσαμε το ίδιο και με την υπόθεση των υποκλοπών.
«Δεν έρχονται εκείνοι, οι οποίοι χειρίστηκαν τέσσερα χρόνια το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου, τους οργανισμούς, το τι πραγματικά δεν έγινε και φτάσαμε σε αυτό το τραγικό δυστύχημα.
Ο κ. Καραμανλής, ο υφυπουργός του που είχε αρμοδιότητα και είναι εξαφανισμένος, οι πρόεδροι των οργανισμών, ο γενικός γραμματέας.
Είναι το ίδιο -αν θυμάστε- που ζήσαμε και με την ιστορία των υποκλοπών.
Έκρυβαν όσους χειρίστηκαν την ΕΥΠ.
Υπάρχει η αίσθηση της ατιμωρησίας «να περάσουμε και αυτή τη μπόρα, να ξεχαστεί από την κοινωνία, να προχωρήσουμε και να γίνουν όλα καλά».
Δεν είναι όλα καλά» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Σπυρόπουλος.

Γνώριζαν τι συνέβαινε, και απέτυχαν

Επικρίνοντας τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για το σιδηροδρομικό δίκτυο, ο κ.Σπυρόπουλος τόνισε ότι «γνώριζαν τι συνέβαινε στον σιδηρόδρομο και απέτυχαν παταγωδώς τέσσερα χρόνια να διαχειριστούν την ιστορία», σημειώνοντας πως η κυβέρνηση αδιαφόρησε πλήρως για τις κατά καιρούς προειδοποιήσεις αναφορικά με την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
«Και το χειρότερο που άκουσα: τον κ. Μητσοτάκη να δηλώνει στο υπουργικό συμβούλιο "θα κάνω τα πάντα", προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύμβαση 717 και να έχουμε πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα σε όλο τον σιδηρόδρομο μέχρι τον Αύγουστο.
Δηλαδή θα έκανε αυτά που δεν έκανε τέσσερα χρόνια, σε τρεις μήνες.
Αυτό είναι αδιανόητο να ακούγεται από τον πρωθυπουργό.
Είναι η απόλυτη παραδοχή της ανικανότητάς τους, ότι δεν ενδιαφέρονται για τον πολίτη, δεν ενδιαφέρονται για αυτούς που έμπαιναν στα τρένα», τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης