Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλος περιοδειών Μητσοτάκη με άρωμα…εκλογών – Πότε και που θα μεταβεί

Κύκλος περιοδειών Μητσοτάκη με άρωμα…εκλογών – Πότε και που θα μεταβεί
Στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 31/3, παρουσία του Πρωθυπουργού, θα υπογραφεί η σύμβαση με τους αναδόχους για επέκταση του Φράχτη στον Έβρο κατά 35 χιλιόμετρα
Πυκνώνει το επόμενο διάστημα τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 21ης Μαΐου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιάζει τους στόχους για την επόμενη τετραετία.
Ήδη, τη Δευτέρα 27/3 βρέθηκε στη Φθιώτιδα και μάλιστα, στη Λαμία στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 540 έργα και παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.
«Αυτό το οποίο έχετε μπροστά σας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αποτυπώνει το όραμά μας για το πώς βλέπουμε την Ελλάδα μετά, την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Την Ελλάδα της προόδου, την Ελλάδα της ευημερίας. Μια Ελλάδα η οποία έκανε σημαντικά βήματα προόδου μέσα σε αυτή την τετραετία. Θα πρέπει να κάνει άλματα. Πρέπει να πάμε πιο γρήγορα, πρέπει να πάμε πιο τολμηρά, πρέπει να πετύχουμε την πραγματική σύγκλιση με την Ευρώπη. Πλησιάζουμε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να πλησιάσουμε ακόμα πιο γρήγορα στους ρυθμούς ανάπτυξης αλλά και σε μια σειρά από άλλους δείκτες όπου υπολειπόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός τη Δευτέρα 27/3 κατά την παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου.
Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Νοέμβριο 2022 σε Πιερία, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, συνεχίστηκαν τον Δεκέμβριο σε Τρίπολη και Θεσσαλονίκη, τον Ιανουάριο 2023 σε Κρήτη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά και στα µέσα Φεβρουαρίου στη Δυτική Μακεδονία.
Ωστόσο, η επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου ακυρώθηκε, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στις 28/2.

Οι επόμενοι σταθμοί

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγή των εκλογών στις 21/5, ο κ. Μητσοτάκης βάζει… πλώρη για συνέχεια των περιοδειών.
Μάλιστα, την Παρασκευή 31/3 ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκο, θα βρεθεί στον Έβρο.
Στην Αλεξανδρούπολη «την Παρασκευή, παρουσία του Πρωθυπουργού, θα υπογραφεί η σύμβαση με τους αναδόχους για επέκταση του Φράχτη κατά 35 χιλιόμετρα», δήλωσε το προηγούμενο 24ωρο ο κ. Θεοδωρικάκος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Έβρο στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Τα Ιωάννινα θα είναι ο επόμενος σταθμός των περιοδειών του πρωθυπουργού στις αρχές Απριλίου (5/4), ενώ μετά το Πάσχα θα συνεχίσει τις επισκέψεις του με καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα στο δρόμο προς τις κάλπες στις 21/5, που αναμένεται να ολοκληρώσει στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και στην Αθήνα στις 19 Μαΐου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης