Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης: Όνειρο απατηλό η αυτοδυναμία της ΝΔ – Εκβιαστικά διλήμματα από Μητσοτάκη

Κατρίνης: Όνειρο απατηλό η αυτοδυναμία της ΝΔ – Εκβιαστικά διλήμματα από Μητσοτάκη
 H αυτοδυναμία της ΝΔ, ως κυβερνητική διαχείριση και πρακτική άφησε αρνητικό αποτύπωμα, τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Απατηλό όνειρο χαρακτηρίζει την αυτοδυναμία της ΝΔ ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.
«Πλέον η αυτοδυναμία, όπως την οραματίζεται η ΝΔ, αποτελεί ένα απατηλό όνειρο.
Άλλωστε, η αυτοδυναμία της ΝΔ, ως κυβερνητική διαχείριση και πρακτική άφησε αρνητικό αποτύπωμα.
Προκύπτει η ανάγκη να πάμε σε μία διαφορετική εποχή, με σχήματα συνεργασιών, τα οποία θα υπηρετούν προγραμματικές θέσεις και θα υπηρετούνται από πρόσωπα που δεν θα συνδέονται με πρακτικές του παρελθόντος.
Τόσο ο κ. Μητσοτάκης, όσο και τα στελέχη του «επιτελικού κράτους» δεν θα έπρεπε, όμως, να ποντάρουν σε εκβιαστικά διλήμματα και λογικές αυτοδυναμίας», σημείωσε ο κ. Κατρίνης σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84».

Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ

Αναφερόμενος στις προεκλογικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως το κόμμα δεν μπαίνει στη λογική της λασπολογίας που κυριαρχεί σήμερα στην δημόσια συζήτηση, αλλά αντίθετα ασχολείται με τα σοβαρά ζητήματα.
Για τη δημόσια υγεία προτείνει τη στήριξη του ΕΣΥ μέσα από τον επανακαθορισμό των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης και την ενίσχυσή του και από τον δημόσιο προϋπολογισμό.
Για το ιδιωτικό χρέος προτείνει τη ρύθμιση οφειλών σε ΕΦΚΑ-εφορία σε 120 δόσεις με 30% κούρεμα και βεβαίως την επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Ο κ. Κατρίνης επανέλαβε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για150.000 κατοικίες που θα δοθούν σε νέα ζευγάρια ενώ για τις εργασιακές σχέσεις ζήτησε ένα νέο πλαίσιο με το οποίο θα διασφαλίζονται ιδιαίτερα οι νέοι εργαζόμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης