Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Η κυβέρνηση σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και δεν αντιπαρατίθεται με αυτήν

Βορίδης: Η κυβέρνηση σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και δεν αντιπαρατίθεται με αυτήν
Η κυβέρνηση απορρίπτει εκ νέου τα περί παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης όσον αφορά την επικείμενη απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη
Σχετικά Άρθρα
Τα περί παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης απορρίπτει εκ νέου η κυβέρνηση μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η τροπολογία της κυβέρνησης προκειμένου να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις επικείμενες εκλογές.
Η κυβέρνηση σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και δεν αντιπαρατίθεται με αυτήν», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Σκάι. Ο ίδιος επεσήμανε πως για πρώτη φορά ο Άρειος Πάγος καλείται να αξιολογήσει πρόσθετα στοιχεία και για το λόγο αυτό η κυβέρνηση κατέθεσε την σχετική τροπολογία.
Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών, οι δικαστές του Άρειου Πάγου καλούνται για πρώτη φορά στην ιστορία να ελέγξουν κάποιες προϋποθέσεις που αφορούν στο αν υπάρχουν υποψήφιοι και αρχηγοί κομμάτων που έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
«Είναι πρόσθετο, είναι θετικό να ενισχύσουμε του δικαστές λόγω του βάρους της υπόθεσης», σημείωσε ότι κ. Βορίδης διευκρινίζοντας ότι μέχρι τώρα ο Άρειος Πάγος έκρινε τα τυπικά στοιχεία των υποψηφίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης