Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη

Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη
Για ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης μιλάει η Όλγα Γεροβασίλη
Σχετικά Άρθρα
O ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν θα ψηφίσει την τροπολογία το μπλόκο στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, διαμήνυσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, Όλγα Γερβασίλη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε:
«Είναι παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη. Εμείς ξέρετε μπροστά στο μείζον να μην επιτραπεί στην εγκληματική οργάνωση να συμμετέχει ο πολιτικός οργανισμός και να απευθύνεται στον ελληνικό λαό και να λέει «ψηφίστε με».

"Έγινε συζήτηση στη Βουλή, όχι ευρύς διάλογος και όχι εγκαίρως. Αλλά όταν η ΝΔ αποφάσισε αν τη συμφέρει ή δεν τη συμφέρει, γιατί δεν το έκανε νωρίτερα; Όταν οι νομοθετικές ρυθμίσεις έρχονται παραμονή των εκλογών έχουν ένα φορτίο το οποίο προφανώς δεν είναι θετικό. Εκεί λοιπόν συζητήσαμε, καταθέσαμε προτάσεις γιατί κανένα κόμμα δεν ήταν σύμφωνο, άσχετα αν τελικά το ΠΑΣΟΚ ψήφισε. Εμείς επιλέξαμε τη στάση της ουδετερότητας, δηλαδή το «παρών».
Επίσης σημείωσε: "Ο ερασιτεχνισμός στις κινήσεις της κυβέρνησης ενέχει κινδύνους και εμείς σε αυτούς τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης δεν θα συμμετάσχουμε. Θα την αφήσουμε να πάρει την ευθύνη μόνη της. Κινδυνεύουμε να γίνουμε χορηγοί της εγκληματικής οργάνωσης εξαιτίας των ερασιτεχνισμών. Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να φέρει ρύθμιση που τους αφήνει έξω.
"Το πρόβλημα είναι της κυβέρνησης γιατί έκανε όλους αυτούς του ερασιτεχνισμούς, δεν άκουσε ούτε εμάς ούτε το ΠΑΣΟΚ, αν και ψήφισε και τώρα κριτικάρει αρνητικά την κυβέρνηση. Εμφανίζεται η κυβέρνηση λίγο πριν κλείσει η Βουλή να διορθώσει το λάθος με ένα λάθος και κινδυνεύουμε να εμφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή από εγκληματική οργάνωση, διωκόμενη», κατέληξε η κυρία Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης