Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαϊτάνης για τροπολογία Κασιδιάρη: Ξανά απών ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας αποτελεί μόνιμα την εθνική εξαίρεση

Γαϊτάνης για τροπολογία Κασιδιάρη: Ξανά απών ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας αποτελεί μόνιμα την εθνική εξαίρεση
«Ο κ. Τσίπρας ανεύθυνα ψαρεύει στα θολά νερά των ψηφοφόρων της και αποτελεί μόνιμα την εθνική εξαίρεση», σύμφωνα με τον Τ. Γαϊτάνη
Σχετικά Άρθρα
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά απών από την προσπάθεια να ορθώσουμε τείχος στην εγκληματική οργάνωση που παριστάνει το πολιτικό κόμμα», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τ. Γαϊτάνης, στη σκιά της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή -που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι θα απέχει- της συμπληρωματικής τροπολογίας της κυβέρνησης για να εμποδίσει τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.
Ο κ. Γαϊτάνης χαρακτήρισε «εθνική εξαίρεση» τον κ. Τσίπρα.
«Ο κ. Τσίπρας ανεύθυνα ψαρεύει στα θολά νερά των ψηφοφόρων της και αποτελεί μόνιμα την εθνική εξαίρεση», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
gait_2.JPG
Σημειώνεται ότι σήμερα (11/4) ψηφίζεται στη Βουλή η συμπληρωματική τροπολογία της κυβέρνησης για να εμποδίσει τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.
Η συμπληρωματική τροπολογία περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού – Διατάξεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα – Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες επείγουσες διατάξεις», που εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση.
Υπέρ της τροπολογίας, κατά τη συζήτησή της στην αρμόδια Επιτροπή, τάχθηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι θα απέχει της ψηφοφορίας, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 για διαφορετικούς λόγους έχουν δηλώσει ότι δεν συμφωνούν με την ρύθμιση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης