Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης για Γεωργούλη: Μια συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζει το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ – Μείζον το ζήτημα Παππά

Βορίδης για Γεωργούλη: Μια συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζει το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ – Μείζον το ζήτημα Παππά
"Το ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ γεννιέται από την καταδίκη και μετά", ανέφερε ο Μ. Βορίδης
Σχετικά Άρθρα
«Δεν θεωρώ ότι μια συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηρίζει το σύνολο των κομμάτων», «ούτε ότι μια συμπεριφορά που μπορεί να είναι έκνομη πως χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναμένουμε την ποινική διαδικασία»,  τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας την υπόθεση Γεωργούλη.
«Αντιθέτως, το ζήτημα του κ. Παππά, είναι ζήτημα μείζον όχι μόνο από πλευρά ηθικής τάξεως, αλλά στάσεως του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε ένα στέλεχός του που πια δεν υπαρχει ερωτηματικό, εδώ έχουμε καταδίκη. Το ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ γεννιέται από την καταδίκη και μετά», πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Βορίδης. ‘Όπως ανέφερε «υπάρχει παραπεμπτικό βούλευμα και αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για το Νίκο Παππά και βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για πολιτική δίωξη; Το 13 - 0 των Αραιοπαγιτών είναι πολιτικό;».
Ακόμη, έκανε λόγο για σκέψεις περί αλλαγής του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών, που μπορεί να είναι ένα ενδιάμεσο, σταυροφορία ανά περιφέρεια που ορισμένες χώρες εφαρμόζουν.
Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι είναι από τα ζητήματα που θα εξεταστούν από τη νέα κυβέρνηση, καθώς το βασικό πρόβλημα στο σύστημα σταυροδοσίας είναι ότι στην πραγματικότητα ευνοεί μόνο άτομα με υψηλή επωνυμία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης