Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επισκέψεις Μητσοτάκη … με άρωμα εκλογών – Οι επόμενοι σταθμοί των περιοδειών του

Επισκέψεις Μητσοτάκη … με άρωμα εκλογών – Οι επόμενοι σταθμοί των περιοδειών του
Το απόγευμα Τρίτης (18/4)  ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το εργοτάξιο στην Κατεχάκη για τη γραμμή 4 του μέτρο
Σχετικά Άρθρα
Επιστροφή στις περιοδείες και τις επισκέψεις του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με το βλέμμα στις εκλογές της 21ης Μαίου, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο.
Ήδη, σήμερα (18/4) ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στο Μεγάλο Πεύκο, ενώ το απόγευμα Τρίτης, στις 17:30 θα επισκεφθεί το εργοτάξιο στην Κατεχάκη για τη γραμμή 4 του μέτρο.

Στην Κέρκυρα αύριο (19/4)

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έκανε γνωστό νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 19/4, στην Κέρκυρα, όπου θα παρουσιαστεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης το επόμενο διάστημα θα περιοδεύσει σε γειτονιές της Αθήνας και θα γυρίσει όλη την Ελλάδα με στόχο να αναδείξει πτυχές του κυβερνητικού έργου, να συνομιλήσει με τους πολίτες, να παρουσιάσει την πρόταση για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Στα Χανιά το Σάββατο 22/4

Στα Χανιά θα μεταβεί ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο 22 Απριλίου.
Ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιήσει στις 19:00 ανοιχτή ομιλία στην Πλατεία Γ. Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης