Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ παρουσιάζει ο Μητσοτάκης την Παρασκευή (28/4)

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ παρουσιάζει ο Μητσοτάκης την Παρασκευή (28/4)
Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:30 την Παρασκευή 28/4/2023 θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Το βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής μπαταριών και ανάπτυξης τεχνολογιών αποθήκευσης ενέργειας του Ομίλου Sunlight, στην Ξάνθη, και τη μονάδα υδροπονικής καλλιέργειας κηπευτικών προϊόντων των Θερμοκηπίων Θράκης, επισκέφθηκε την Πέμπτη (27/4) ο πρωθυπουργός.
«Είχα την ευκαιρία να δω ένα μικρό τμήμα μιας τεράστιας παραγωγικής μονάδος, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω ελληνικές εταιρείες οι οποίες διακρίνονται στο εξωτερικό, είναι κυρίαρχες σε εξειδικευμένες αγορές τις οποίες έχουν επιλέξει, μπορούν και προσελκύουν ανθρώπινο δυναμικό υψηλοτάτου επιπέδου», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Ομίλου Sunlight.
«Ένα πράγμα θέλω να γνωρίζετε: εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε τέτοιου είδους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες να λαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ευρωπαϊκή στήριξη. Υπάρχουν, όπως ξέρετε, σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά υπάρχει και η διάθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης να στηρίζει την καινοτομία, την εξωστρέφεια. Επιχειρήσεις, όπως η Sunlight, οι οποίες μπορεί μεν να εξάγουν τελικό προϊόν σε παραπάνω από εκατό χώρες, εισάγουν όμως κιόλας, ανθρώπινο δυναμικό, επαναπατρίζοντας νέους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν στο εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης και τώρα αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να γυρίσουν στην πατρίδα μας, σε εξαιρετικές δουλειές, καλοπληρωμένες δουλειές και να μπορούν να δημιουργήσουν στον τόπο τους, χωρίς να χρειάζεται κατ’ ανάγκη να ξενιτευτούν για να μπορέσουν να έχουν μια καλή επαγγελματική διαδρομή», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης