Πολιτική

Κατρίνης: Ισχυρό διψήφιο ποσοστό στις εκλογές για να είναι το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής των εξελίξεων

Κατρίνης: Ισχυρό διψήφιο ποσοστό στις εκλογές για να είναι το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής των εξελίξεων
«To Κίνημά μας επιλέγει να μιλάει στην προεκλογική περίοδο για τις προγραμματικές μας θέσεις, όταν όλοι οι άλλοι επιλέγουν τις καταγγελίες, τον διχασμό και την πόλωση», σημείωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα
«Η εκλογική άνοδος του ΠΑΣΟΚ θα συνδυαστεί με την άνοδο της ανάπτυξης και ευημερίας της χώρας, αφού δεν είναι τυχαίο ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πρωταγωνιστής των εξελίξεων η χώρα και η πλειονότητα των πολιτών ευημερούσαν», τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος σε συνέντευξή του στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«To Κίνημά μας επιλέγει να μιλάει στην προεκλογική περίοδο για τις προγραμματικές μας θέσεις, όταν όλοι οι άλλοι επιλέγουν τις καταγγελίες, τον διχασμό και την πόλωση.
Είμαστε η παράταξη, η οποία πρώτη μίλησε για τα θέματα των κόκκινων δανείων και του ιδιωτικού χρέους που αποτελεί τη μεγαλύτερη βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Και παρότι φέραμε στη Βουλή συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες, δυστυχώς, όλες ανεξαιρέτως απορρίφθηκαν από την κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Κατρίνης.

Αναγέννηση  ΕΣΥ, επαναφορά εργασιακών δικαιωμάτων

«Είμαστε η παράταξη, η οποία πρώτη είπε ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πρέπει να στηριχθούν, επιτέλους, ουσιαστικά και να μπουν σε συγκεκριμένα προγράμματα στήριξης, που επί ημερών της συντηρητικής κυβέρνησης της ΝΔ αφορούν προνόμιο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων.
Είμαστε η παράταξη που έφερε στην ατζέντα το ζήτημα της κοινωνικής κατοικίας και της επαναφοράς των εργασιακών δικαιωμάτων.
Είμαστε η παράταξη που έχει βάλει ως κυρίαρχο ζήτημα την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση του ΕΣΥ, αλλά και της δημόσιας παιδείας, όπως και των δημόσιων υποδομών που εγκαταλείφθηκαν αποκλειστικά στα χέρια των ιδιωτών», συνέχισε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
«Είμαστε η παράταξη, η οποία μιλά για την ισχυροποίηση των θεσμών και του κράτους δικαίου, τα οποία σήμερα. μετά από 4 χρόνια δεξιάς διακυβέρνησης, δεν είναι και τόσο αυτονόητα στην χώρα.

Ισχυρό διψήφιο ποσοστό

Θέτουμε από τώρα την προγραμματική ατζέντα μας υπόψη του συνόλου των πολιτών, γιατί θεωρούμε ότι τα κεκτημένα τους, αλλά και οι προσδοκίες τους για το μέλλον δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο πολιτικών πειραματισμών.
Προϋπόθεση, ωστόσο, για να γίνει αυτή η συζήτηση, είναι η ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, που θα καθιστά το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή των εξελίξεων, ώστε να μπορέσει με ισχυρή νομιμοποίηση, να επιβάλλει αυτά που είναι ωφέλιμα για τους πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Κατρίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης