Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άτακτη υποχώρηση... Ο Ρωμανός ανακάλεσε τους ισχυρισμούς του για τον Παρασκευόπουλο μετά την... αγωγή - Τον εκτιμώ για το έργο του

Άτακτη υποχώρηση... Ο Ρωμανός ανακάλεσε τους ισχυρισμούς του για τον Παρασκευόπουλο μετά την... αγωγή - Τον εκτιμώ για το έργο του
Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του", έγραψε ο Νίκος Ρωμανός στο Twitter

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός προχώρησε σε επανόρθωση με ανάρτησή του στο Twitter, ανακαλώντας όσα είχε αναπαράγει με retweet εναντίον του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑΝίκου Παρασκευόπουλου.
Συγκεκριμένα με αναρτήσεις του είχε αναπαράγει πως ήταν με τον δικό του νόμο( Νόμο Παρασκευόπουλου) που είχε αποφυλακιστεί δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων και εν συνεχεία διέπραξε νέο βιασμό, στα Πετράλωνα.
 "Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς. Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του", έγραψε ο Νίκος Ρωμανός στο Twitter.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Παρασκευόπουλος είχε καταθέσει, τότε, αγωγή, με τις δύο πλευρές να φτάνουν, τελικά, σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, βάσει του οποίου ο κ. Ρωμανός έπρεπε να κάνει tweets αποκατάστασης.

Αποπομπή Νίκου Ρωμανού είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωσή του είχε ζητήσει την αποπομπή του Νίκου Ρωμανού για την αναπαραγωγή των δημοσιευμάτων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης