Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Επαφές με εκπροσώπους αλιέων και εργαζομένων στα ΚΔΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Επαφές με εκπροσώπους αλιέων και εργαζομένων στα ΚΔΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης
Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι τα ΚΔΑΠ πρέπει να μείνουν δημόσιες και αναβαθμισμένες δομές με σταθερή χρηματοδότηση, στον κ. Κουτσούμπα
Στο Ηράκλειο ενόψει της ομιλίας του το βράδυ, βρίσκεται ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που νωρίτερα είχε διαδοχικές συναντήσεις με μέλη του Καλικρατικού Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων και Αλιεργατών νομού Ηρακλείου, αλλά και μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων και Αλιεργατών Ηρακλείου, Ιωάννης Ανδρουλάκης, ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως τα άδικα -όπως χαρακτήρισε- οικονομικά βάρη, τα τέλη κυκλοφορίας και ελλιμενισμού, τον ΦΠΑ, το τεράστιο κόστος νερού και ρεύματος, ενώ ζήτησε από τον γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ να κάνει παρέμβαση στο ΥΠΠΑΤ για ένταξη των ψαράδων στο καθεστώς αποζημιώσεων από καταστροφές που προκαλούν θαλάσσια θηλαστικά και λαγοκέφαλοι αλλά και αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να φέρνει στη Βουλή τα αιτήματα των αλιέων και αλιεργατών, ζητώντας την ψήφο τους για να ενισχυθεί «η πίεση που ασκεί το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, προς την οποία κυβέρνηση».
Στη συνάντηση με μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών-ΚΔΑΠ ο κ. Κουτσούμπας ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι τα ΚΔΑΠ πρέπει να μείνουν δημόσιες και αναβαθμισμένες δομές με σταθερή χρηματοδότηση, με τον γγ του ΚΚΕ να σημειώνει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, «σταθερά θα εκφράζονται μέσω των διεκδικήσεων του κόμματος».
Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας είχε την ευκαιρία, στο πλαίσιο βόλτας στο κέντρο του Ηρακλείου, να δει από κοντά και να συζητήσει με πολίτες, ενώ δέχθηκε κέρασμα με ρακή και ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης