Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Ελλάδα στη χειρότερη μπανανία των Βαλκανίων – Όποιος ψηφίσει ΝΔ είναι συνένοχος σε εγκλήματα

Κασιδιάρης: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Ελλάδα στη χειρότερη μπανανία των Βαλκανίων – Όποιος ψηφίσει ΝΔ είναι συνένοχος σε εγκλήματα
Ο Ηλίας Κασιδιάρης καλεί σε ανοιχτή καταψήφιση της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή επίθεση στη ΝΔ και στον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπολύει μέσω Twitter ο έγκλειστος επικεφαλής του Εθνικού Κόμματος Έλληνες Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τη φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη στην Αλβανία αλλά και τους παραλληλισμούς, που γίνονται με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.
Όπως καταγγέλλει, «με την παράνομη φυλάκισή μου και τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος Έλληνες, η κυβέρνηση υποβιβάζει την Ελλάδα σε επίπεδο Βορείου Κορέας και καθεστώτων της υποσαχάριας Αφρικής».
Επίσης ο Ηλίας Κασιδιάρης καλεί σε ανοιχτή καταψήφιση της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας πώς όποιος την ψηφίσει, θα είναι συνένοχος σε σωρεία εγκλημάτων εις βάρος της Πατρίδας και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Η ανάρτηση Κασιδιάρη

Μητσοτάκης: «Η φυλάκιση ενός υποψηφίου την περίοδο των εκλογών καταργεί το κράτος δικαίου και τις ευρωπαϊκές συμβάσεις» (με αφορμή την παράνομη κράτηση του Φρέντι Μπελέρη από τους αλβανούς).
Για πρώτη φορά πρωθυπουργός ομολογεί (λόγω βλακείας) ότι έχει μετατρέψει την χώρα μας στην χειρότερη μπανανία των βαλκανίων.
Aκόμα και ο ανθέλληνας Ράμα δεν τόλμησε να απαγορεύσει την συμμετοχή των Ελλήνων ομογενών στις εκλογές.
Με την παράνομη φυλάκισή μου και τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από την εκλογική διαδικασία, η κυβέρνηση υποβιβάζει την Ελλάδα σε επίπεδο Βορείου Κορέας και καθεστώτων της υποσαχάριας Αφρικής.
Επίσης η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το ίδιο θέμα είναι ταυτόχρονα η επιτομή του εθνομηδενισμού και της μειοδοσίας.
Από την πρώτη πρότασή της αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί η προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη να είναι νόμιμη: «H απόφαση είναι σκανδαλώδης ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ».
Πρόκειται για άθλια σύμπλευση με την αλβανική προπαγάνδα, που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: Όποιος στηρίζει με την ψήφο του το μόρφωμα της ΝΔ είναι απολύτως συνένοχος σε σωρεία εγκλημάτων εις βάρος της Πατρίδας και του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Περίγελος η κυβέρνηση

Ο επικεφαλής του Εθνικού Κόμματος Έλληνες υποστηρίζει πως η σύλληψη του Μπελέρη αποδεικνύει την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, που έχει μετατραπεί σε περίγελο.
Η σύλληψη του Έλληνα υποψηφίου δημάρχου της ηρωικής Χειμάρας από τον μισέλληνα Έντι Ράμα αποδεικνύει την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έχει μετατραπεί σε περίγελο και καρπαζοεισπράκτορα ακόμα και των αλβανών. Φυσικά οι αντιδημοκρατικές πρακτικές που εφαρμόζονται στην τριτοκοσμική Αλβανία θυμίζουν παρθεναγωγείο σε σχέση με τα εγκλήματα που διαπράττει εις βάρος μου το εγχώριο καθεστώς.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης