Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκέρτσος: Επαναφορά του συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκέρτσος: Επαναφορά του συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Έχουμε προειδοποιήσει ότι το μη κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει είπε ο κ.Σκέρτσος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται, εάν γίνει κυβέρνηση, να επαναφέρει τον συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.
«Χθες το βράδυ αποκαλύφθηκε από τον κ. Κατρούγκαλο άλλη μια κρυφή πτυχή της κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ολικής καταστροφής που μας προτείνει ο κ. Τσίπρας: η επαναφορά δηλαδή του νόμου Κατρούγκαλου σε ό,τι αφορά τον συντελεστή ασφαλιστικών κρατήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών στο 20% του ετήσιου εισοδήματος τους» υποστηρίζει σε δήλωση του ο κ.Σκέρτσος.
«Έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι το μη κοστολογημένο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ δεν «βγαίνει» χωρίς νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα ή νέα δάνεια, ελλείμματα, χρέος και τελικά νέα εποπτεία.
Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο αποκαλύπτεται ότι δεν έμαθαν τίποτα από την ήττα του 2019 και το μόνο που επιδιώκουν είναι η επιστροφή για να ολοκληρώσουν όσα δεν πρόλαβαν στην προηγούμενη θητεία τους.
Την Κυριακή λέμε "ναι" στην πρόοδο και την προκοπή όλων μας και "όχι" στη δεύτερη φορά στη συμφορά» επισημαίνει ο κ. Σκέρτσος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης