Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης – Σε χαλαρό κλίμα με τσικουδιά και μαντινάδες η συνάντηση με δημοσιογράφους και υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ

Στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης – Σε χαλαρό κλίμα με τσικουδιά και μαντινάδες η συνάντηση με δημοσιογράφους και υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ
Πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Ν. Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση σε χαλαρό κλίμα σε ταβέρνα της περιοχής Ρογδιά στην Κρήτη με υποψηφίους , τοπικά στελέχη του κόμματος και δημοσιογράφους είχε σήμερα, Σάββατο 20/5, παραμονή των εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος την Παρασκευή 19/5 πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή 21/5, αφού προηγουμένως ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα (στις 9:45) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431) και γευματίσει με την οικογένειά του.
Τσικουδιά, κρητικοί μεζέδες, μαντινάδες και ήχοι από κρητική λύρα κυριάρχησαν στη συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχής Ρογδιά, ενώ ο ίδιος είχε χαλαρή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, χωρίς να λείψει και η αναφορά στον αυριανό τελικό της Ευρωλίγκα, ανάμεσα Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως είπε θα παρακολουθήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης