Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται - Έχουμε αγώνα μπροστά μας

Ανδρουλάκης: Οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται - Έχουμε αγώνα μπροστά μας
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν κύκλοι του κόμματος στο BN, υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να αναδειχθούμε δεύτερο κόμμα»
Σχετικά Άρθρα
«Όλα πήγαν για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάρα πολύ καλά. Έχουμε αγώνα όμως μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.
«Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται», τόνισε και πρόθεσε πως «έχουμε ένα μήνα μπροστά μας, θα αγωνιστούμε με αξιόπιστο λόγο, με προοδευτικό λόγο για να έχουμε μία πολύ μεγάλη νίκη και να υπάρξει μια ισχυρή προοδευτική εναλλακτική».
Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν πως «διαμορφώνεται πλέον μία νέα δυναμική και νικηφόρα πορεία για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, το οποίο είναι η μόνη γνήσια εναλλακτική προοδευτική λύση και ο πραγματικός αντίπαλος της ΝΔ».
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν κύκλοι του κόμματος στο BN, υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να αναδειχθούμε δεύτερο κόμμα». 
Σχολιάζοντας την ξεκάθαρη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνουν επίσης, ότι «το 40% στο αποτέλεσμα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αλέξης Τσίπρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης