Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ): Επιστρέψαμε, αντέξαμε στη διμέτωπη επίθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ): Επιστρέψαμε, αντέξαμε στη διμέτωπη επίθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ
Κόμμα με ακραία διχαστικό και τοξικό λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και άντεξε στη διμέτωπη επίθεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ακραία διχαστικό και τοξικό λόγο.
«Πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός έλεγε ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ που τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας έλεγε ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ που είναι το παρακολούθημα της Δεξιάς.
Υπήρξε λοιπόν ένας καθαρός διμέτωπος αγώνας και το ΠΑΣΟΚ επέμενε στην αυτονομία του και επέμενε στον στόχο του που είναι η επιστροφή του στο πολιτικό σκηνικό ως πλειοψηφική δημοκρατική παράταξη» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ η κα.Αποστολάκη, αναφέροντας πως στόχος του κόμματος είναι αυτό το μήνυμα της επιστροφής να είναι πιο ηχηρό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ακραίος ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κα.Αποστολάκη κατέκρινε την κυβέρνηση της ΝΔ, μεταξύ άλλων για την υπόθεση των υποκλοπών και για την οικονομική πολιτική της, ενώ επισήμανε ότι η εναλλακτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με ακραία διχαστικό και τοξικό λόγο που βλέπει τους πολιτικούς του αντιπάλους ως εχθρούς, που αποτελεί «βόμβα στα θεμέλια μιας κοινωνίας».
«Είναι λόγια του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα οποία επαναλαμβάνω, ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, ή εμείς ή αυτοί.
Δεν είναι εφεύρημα, είναι καταγεγραμμένη καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.
Άρα θεωρώ ότι αυτού του είδους η τοξική αντιπολίτευση που βάζει τον άλλον απέναντι ως εσωτερικό εχθρό, είναι κάτι που δεν βοηθά μια κοινωνία του 21ου αιώνα να προχωρήσει.
Δεν είμαστε στα χαρακώματα.
Έχουμε συγκρούσεις, βαθιές ιδεολογικές συγκρούσεις, αλλά δεν είμαστε στα πρόθυρα εμφύλιου σπαραγμού και αλίμονο σε εκείνους που πάνε να πυροδοτήσουν τέτοιου είδους διαιρετικές τομές σε μια κοινωνία που παλεύει μετά από πολλαπλές κρίσεις να σταθεί στα πόδια της.
Άρα από τη μια πλευρά είναι αυτό, από την άλλη πλευρά είναι οι θέσεις και οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με την μηδενική αξιοπιστία του» υπογράμμισε η κα.Αποστολάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης