Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι ποιος θα κυριαρχήσει στην αντιπολίτευση

Οικονόμου: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι ποιος θα κυριαρχήσει στην αντιπολίτευση
Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Πριν από τις εκλογές δεν καταλάβαινε κανείς ποιος ήταν ο στόχος τους, κανένας δεν ήθελε να συνεργαστεί με κανέναν, με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που έβαζαν
Το μήνυμα πως η κάλπη είναι άδεια στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας και τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Όπως είπε μιλώντας στον Real FM, ο εφησυχασμός είναι ένας από τους αντιπάλους. «Ο κόσμος, με το μήνυμα που έστειλε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δήλωσε εμφατικά από ποιον θέλει να κυβερνηθεί, ποιο πρόγραμμα προέκρινε, ποιον πολιτικό λόγο, ποιο ήθος, ποιο αφήγημα επικρότησε. Όμως όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν ακόμη πιο εμφατικά στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ο Πρωθυπουργός και όλοι μας εκπέμπουμε αυτό το μήνυμα, όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας μεταξύ άλλων, τόνισε πως «απευθυνόμαστε στους Έλληνες πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας, του αποτελέσματος μακριά από λαϊκισμούς που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής».
«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι να δουν ποιος θα κυριαρχήσει στην Αντιπολίτευση. Είναι πιο καθαρός στόχος από ότι ήταν πριν από τις εκλογές, για να είμαστε ειλικρινείς. Πριν από τις εκλογές δεν καταλάβαινε κανείς ποιος ήταν ο στόχος τους, κανένας δεν ήθελε να συνεργαστεί με κανέναν, με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που έβαζαν. Τώρα διαγωνίζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει στο χώρο της αντιπολίτευσης», τόνισε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης