Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατηγορίες Ν .Βασιλειάδη για υπεξαίρεση αρχείων από το κόμμα ΝΙΚΗ – «Πού βρίσκουν τόσα χρήματα οι δήθεν φτωχοί;»

Κατηγορίες Ν .Βασιλειάδη για υπεξαίρεση αρχείων από το κόμμα ΝΙΚΗ – «Πού βρίσκουν τόσα χρήματα οι δήθεν φτωχοί;»
Αναφέρεται σε στελέχη τα οποία μάλιστα συνομιλούσαν με το περιβάλλον Κ.Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές του 2019 για να υπονομεύσουν την εκλογική προσπάθεια της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, και τώρα έχουν ενταχθεί στη ΝΙΚΗ
Βαριές καταγγελίες κατά του κόμματος ΝΙΚΗ για υπεξαίρεση του αρχείου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος, καθηγητής Νίκος Βασιλειάδης.
Αναφέρεται σε στελέχη τα οποία μάλιστα συνομιλούσαν με το περιβάλλον Κ.Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές του 2019 για να υπονομεύσουν την εκλογική προσπάθεια της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, και τώρα έχουν ενταχθεί στη ΝΙΚΗ.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του:«…μετά τις Ευρωεκλογές του 2019 κάποιοι άνθρωποι που εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι συνομιλούσαν με τον κύριο Μητσοτάκη, μας υπεξαίρεσαν το αρχείο, και βρέθηκε ξαφνικά στο αρχείο κάποιων ”καλών Χριστιανών” που παίρνουν τηλέφωνα, χωρίς να έχουν την έγκριση των προσωπικών δεδομένων, χωρίς να ρωτήσουν τους ανθρώπους που τα είχαν δώσει στην ”ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ”».

Ο Ν.Βασιλειάδης συνεχίζει «φωτογραφίζοντας» το κόμμα ΝΙΚΗ:

«…Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν ευλογίες, από γέροντες, που είναι καλοί άνθρωποι και βλέπει ο καθένας όποιος είναι ο κάθε φτωχός από το υστέρημα του, πάνε και ξοδεύουν σε ιλουστρασιόν φυλλάδια, κάνουν εκδηλώσεις και περιοδείες, βρίσκονται πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο με πολύ μεγάλη καμπάνια και τα λοιπά… αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα».
Το τι θέλει να πει ο Νίκος Βασιλειάδης, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση αφού είναι ιδιαίτερα σαφής: Στελέχη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ που αποχώρησαν και εν συνεχεία εντάχθηκαν στο κόμμα ΝΙΚΗ, υπεξαίρεσαν, όπως καταγγέλλει, το αρχείο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ «και το έδωσαν στους καλούς Χριστιανούς» (σ.σ.: της ΝΙΚΗΣ).
Παράλληλα θέτει ερώτημα για την πηγή και την γενικότερη προέλευση των χρημάτων του κόμματος ΝΙΚΗ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί είναι «φτωχοί»… «Πώς βρέθηκαν να ξοδεύουν χρήματα για ιλουστρασιόν φυλλάδια, περιοδείες, να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και να κάνουν μεγάλες καμπάνιες στο διαδίκτυο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης