Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξέσπασε ο Πολάκης για Νέα Μάκρη: Επί ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσαν 84 ασθενοφόρα στην Αττική, επί ΝΔ 52 – Εάν θέλετε, ξαναψηφίστε ΝΔ στις 25/6

Ξέσπασε ο Πολάκης για Νέα Μάκρη: Επί ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούσαν 84 ασθενοφόρα στην Αττική, επί ΝΔ 52 –  Εάν θέλετε, ξαναψηφίστε ΝΔ στις 25/6
Ο Παύλος Πολάκης σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ότι στο λεκανοπέδιο Αττικής κινούνται καθημερινά 52 ασθενοφόρα σε αντίθεση με τα 84 που κινούνταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, στον απόηχο των τραγικών θανάτων της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη που περίμενε για ώρες ασθενοφόρο, αλλά και της 63χρονης στην Κω που κατέληξε σε καρότσα αγροτικού, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.
Ο Παύλος Πολάκης σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ότι μόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής κινούνται καθημερινά 52 ασθενοφόρα σε αντίθεση με τα 84 που κινούνταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην πρωινή και απογευματινή βάρδια.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι από το δυναμικό του ΕΚΑΒ αποχώρησαν 560 άτομα που ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ, καθώς δεν έγιναν νέες προσλήψεις μονίμων, αλλά και τη διάλυση της τεχνικής βάσης του ΕΚΑΒ.
«Όποιος θέλει συνέχιση αυτής της κατάστασης ψηφίζει ΝΔ στις 25/6», υπογράμμισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη

Για να καταλάβουν ΟΛΟΙ γιατί έγινε σήμερα αυτό το τραγικό περιστατικό με την έγκυο στη Νέα Μάκρη:
Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπεύθυνο υπουργό για το ΕΚΑΒ εμένα, στο λεκανοπέδιο Αττικής στην πρωινή και απογευματινή βάρδια υπήρχαν:
65 ασθενοφόρα για επείγοντα
-9 ασθενοφόρα Μονάδες σε διακίνηση βαρέων περιστατικών
-10 ασθενοφόρα για διακίνηση χρόνιων περιστατικών.
Σύνολο: 84 ασθενοφόρα σε κίνηση
(Στη βραδινή βάρδια έβγαιναν 37 ασθενοφόρα με 5-6 μονάδες μέσα σε αυτά).
Επί κυβέρνησης ΝΔ και υπουργού Πλεύρη στο λεκανοπέδιο Αττικής κυκλοφορούν:
Στην πρωινή και απογευματινή βάρδια:
-42 αυτοκίνητα για επείγοντα
-6 μονάδες για βαρέως πάσχοντες
-4 αυτοκίνητα για χρόνια.
Σύνολο:52 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ!

(Στη βραδινή βάρδια κυκλοφορούν τα ίδια περίπου με εμάς)
Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό:

Α) Αποχώρησαν 560 άτομα από το μόνιμο προσωπικό δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΩΝ (επι ημερών μας είχαν γίνει πάνω από 250 προσλήψεις μονιμων)

Β) Παρά πολλά ασθενοφόρα από αυτά που είχαμε προμηθευτεί επί ημερών και από τη Δωρεά Νιαρχου είναι στο συνεργείο της εταιρείας γιατί η Τεχνική Βάση του ΕΚΑΒ πρακτικά έχει διαλυθεί!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ;;;

Όποιος θέλει συνέχιση αυτής της κατάστασης ψηφίζει ΝΔ στις 25/6!!

ΥΓ. Στο νησί της Κω επί ημερών μας έβγαιναν 2-2-1 ασθενοφόρα σε πρωινή-απογευματινή και βραδινή βάρδια αντίστοιχα καθώς υπήρχαν 6 μόνιμοι και 9 επικουρικοί.
Επί ΝΔ βγαίνει 1-1-1 καθώς υπάρχουν σύνολο 8 Εκαβίτες και δουλεύουν χωρίς ρεπό!


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης