Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραδίδει στη ΝΔ την έδρα του στην Εύβοια ο Σπύρος Πνευματικός

Παραδίδει στη ΝΔ την έδρα του στην Εύβοια ο Σπύρος Πνευματικός
Ο κ.Πνευματικός είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του περί διαλογής ασθενών
Στη ΝΔ παραδίδει την βουλευτική έδρα που κέρδισε στην Εύβοια ο Σπύρος Πνευματικός, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του περί διαλογής ασθενών.
Ο κ.Πνευματικός ήταν στην τρίτη θέση της λίστας της ΝΔ πίσω από τους Θ. Ζεμπίλη και Σίμο Κεδίκογλου, αν και το κόμμα τον είχε αποσύρει από την εκλογική μάχη μετά τις δηλώσεις του.
Για τεχνικούς λόγους ήταν αδύνατο να αφαιρεθεί το όνομα του από τη λίστα.
Την παράδοση της έδρας του ανακοίνωσε ο κ.Πνευματικός με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η ανάρτηση

«Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας.
Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια.
Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή.
Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει ο κ.Πνευματικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης