Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι Σπαρτιάτες καταγγέλλουν επίθεση στη βιοτεχνία του Βασίλη Στίγκα - «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι κανέναν δεν εκφοβίζουν»

Οι Σπαρτιάτες καταγγέλλουν επίθεση στη βιοτεχνία του Βασίλη Στίγκα - «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι κανέναν δεν εκφοβίζουν»
Σύμφωνα με το κόμμα, «οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας και βανδάλισαν τους τοίχους με τα γνωστά υβριστικά τους συνθήματα»
«Καλούμε την Πολιτεία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον άσκησης της κοινοβουλευτικής δράσης μας, διότι τίθεται πλέον θέμα δημοκρατίας. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν», τονίζουν σε σημερινή ανακοίνωσή τους οι "Σπαρτιάτες" σχετικά με την καταγγελία για επίθεση αγνώστων τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζει την οικογενειακή επιχείρηση του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, στην περιοχή της Ηλιούπολης.
Σύμφωνα με το κόμμα, «οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας και βανδάλισαν τους τοίχους με τα γνωστά υβριστικά τους συνθήματα».

 «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι κανέναν δεν εκφοβίζουν»

Όπως αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση, "οι "Σπαρτιάτες" πληροφορούν τους προβοκάτορες, οι οποίοι "χτύπησαν" για δεύτερη φορά, μετά την επίθεση στο πολιτικό γραφείο μας στο Παλαιό Φάληρο, ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν.
Απεναντίας οι πράξεις αυτές μας δυναμώνουν, μας οπλίζουν με πάθος για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας. Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι ο πατριωτικός λόγος μας και οι δημοκρατικές μας δράσεις ενοχλούν συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης