Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο κύβος ερρίφθη για τον υποψήφιο του στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας

ΠΑΣΟΚ: Ο κύβος ερρίφθη για τον υποψήφιο του στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας
Στην στήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού καταλήγει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής
Σχετικά Άρθρα
Στο ΠΑΣΟΚ κατέληξαν για το πρόσωπο που θα στηρίξει το κόμμα στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, με τον Γιάννη Σγουρό να παίρνει το χρίσμα της Τρικούπη ώστε να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής.
Φαίνεται ότι η υποψηφιότητα Σγουρού έχει εγκριθεί τόσο από την Κώστα Σκανδαλίδη, επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όσο και από τον ίδιο τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.
Στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν τις αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου ως μία μάχη με κεντρικοπολιτικά χαρακτηριστικά και για τον λόγο αυτό θα επιδιώξουν να κατεβάσουν αμιγώς πράσινες υποψηφιότητες, με σκοπό να εκμεταλλευτούν το πολιτικό κενό που αφήνει η απουσία ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικήσουν το ρόλο του «έτερου πόλου».
Άλλωστε, ο κ. Σγουρός συμβολίζει μία υποψηφιότητα που προέρχεται από τον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ και έχει εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση αφού θήτευσε στη Νομαρχία Αθηνών.
Έτσι, ο κ. Σγουρός θα επιχειρήσει να δώσει την μάχη των εκλογών με σκοπό να τεθεί αντιμέτωπος με τον γαλάζιο Γιώργο Πατούλη στο β' γύρο.
Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου η υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη φαίνεται προς ώρας να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να λάβει το χρίσμα της Κουμουνδούρα για την Περιφέρεια Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης