Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ύμνοι Παναγιώτη Ψωμιάδη για Κασσελάκη: Λαμπρός και ακομπλεξάριστος - «Δεν αποκλείεται να τον ψήφίσω»

Ύμνοι Παναγιώτη Ψωμιάδη για Κασσελάκη: Λαμπρός και ακομπλεξάριστος - «Δεν αποκλείεται να τον ψήφίσω»
«Δεν το αποκλείω. Εγώ τις υπερβάσεις τις κάνω. Ο κ. Κασσελάκης πιστεύει και τολμά» όνισε για το ενδεχόμενο να εγγραφεί στην εσωτερική ψηφοφορία του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Ο πρώην περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με ... αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς, ενώ άφησε ανοιχτό ακόμα και το να δηλώσει φίλος του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τον ψηφίσει.
«Ακομπλάριστος. Φέρνει κάτι καινούριο. Φέρνει μία δυναμική. Είναι μοντέρνος. Είναι λαμπερός. Εκπέμπει μία αύρα ο κ. Κασσελάκης. Αν ήμουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ θα τον ψήφιζα. Δεν σας το αποκλείω. Δεν γνωρίζω αν έχω δικαίωμα την Κυριακή. Όχι. Μου είπαν ότι πρέπει να γραφτώ φίλος. Εγώ πήγα πριν λίγα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και ψήφισα Καστανίδη αλλά δεν με έγραψε κανένας. Εγώ είμαι στη μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς» επεσήμανε αρχικά για τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ερωτηθείς αν εγγραφεί ως φίλος του ΣΥΡΙΖΑ για να τον ψηφίσει τόνισε αφοπλιστικά: «Δεν το αποκλείω. Εγώ τις υπερβάσεις τις κάνω. Ο κ. Κασσελάκης πιστεύει και τολμά».
Όσον αφορά στην επίθεση που δέχθηκε εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης για την επίσκεψή του στο Μακρόνησο ο κ. Ψωμιάδης διευκρίνισε: «Η Μακρόνησος είναι ΑΕ κάποιου πολιτικού ή κάποιου κόμματος; Η Μακρόνησος ανήκει στον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στου ήρωες. Γιατί οι δήθεν ήρωες γίναν βουλευτές, γίναν υπουργοί, γίναν με εκατομμύρια χωρίς να ιδρώσουν, όπως και οι δήθεν ήρωες του Πολυτεχνείου. Αυτά τα παραμύθια πρέπει να τα αφήσουν. Δεν είναι ΑΕ η Μακρόνησος και το Πολυτεχνείο της Αριστεράς. Ανήκει στον ελληνικό λαό.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης