Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ για το δυστύχημα στη Λιβύη: Ζητάει την άμεση σύκληση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών

Παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ για το δυστύχημα στη Λιβύη: Ζητάει την άμεση σύκληση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών
Επιστολή έξι βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς την πρόεδρο της Επιτροπής Ντόρα Μπακογιάννη
Τη σύγκληση της επιτροπής Εξωτερικών και 'Αμυνας «για το τραγικό περιστατικό στη Λιβύη» ζητά το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, με επιστολή έξι βουλευτών του, προς την πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής, Ντόρα Μπακογιάννη.
Στην επιστολή τους σημειώνουν (1) ότι «δεν είναι ευκρινή και σαφή τα πραγματικά περιστατικά και αίτια του τραγικού περιστατικού που προκάλεσε τον θάνατο πέντε μελών της στρατιωτικής αποστολής στη Λιβύη, (2) ότι υπήρξε σημαντική καθυστέρηση και αντικρουόμενες πληροφορίες στις πρώτες ανακοινώσεις του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, (3) ότι δεν είναι σαφές εάν και κατά πόσον τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας, και (4) επειδή η περιοχή στην οποία συνέβη το περιστατικό βρίσκεται σε εδαφική επικράτεια που στερείται κρατικής υπόστασης «αιτούμαστε την άμεση σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και την πρόσκληση των κ.κ. υπουργών Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και του κ. αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας, με σκοπό την πλήρη και ενδελεχή ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας για το ως άνω τραγικό περιστατικό και όλα τα συναφή με αυτό ζητήματα».
Την επιστολή υπογράφουν οι Δ. Μπιάγκης, Δ. Μάντζος, Ν. Γιαννακοπούλου, Γ. Νικητιάδης, Στ. Μιχαηλίδης και Π. Παρασκευαΐδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης