Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για προσχέδιο προϋπολογισμού: Εμμένει στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της η ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για προσχέδιο προϋπολογισμού: Εμμένει στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της η ΝΔ
Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική πολιτική της ΝΔ εστιάζει στην ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς
«Εμμονή στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της ΝΔ αποκαλύπτει το προσχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε σήμερα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.
Επισημαίνει ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όταν γίνει η σχετική συζήτηση και πως θα αξιοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα για επαφές με κοινωνικούς- επιστημονικούς- επαγγελματικούς φορείς, ειδικά μετά την κατάθεση του τελικού σχεδίου και μέχρι την ψήφισή του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η πρώτη ανάγνωση του προσχεδίου του προϋπολογισμού «και παρά την προπαγάνδα που προηγήθηκε», «αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν θα δώσει λύσεις: Στο τεράστιο πρόβλημα της ακρίβειας. Στο πρόβλημα των χρεών και πλειστηριασμών Α΄ κατοικίας. Στο χαμηλό επίπεδο μισθών».
Ειδικά για το θέμα των μισθών, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τα ελάχιστα θετικά μέτρα, δεν αντιμετωπίζουν τις μεγάλες περικοπές που έκαναν σε μισθούς και συντάξεις οι κυβερνήσεις της περιόδου 2010-2014 με πρωταγωνιστές τότε, πολλούς από τους σημερινούς υπουργούς, που θριαμβολογούν τώρα, χωρίς να απαντούν ποιες πολιτικές και πολιτικοί οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία και στις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ της περιόδου εκείνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης