Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για ελεύθερους επαγγελματίες: Η κυβέρνηση της ΝΔ στοχοποιεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας

Βελόπουλος για ελεύθερους επαγγελματίες: Η κυβέρνηση της ΝΔ στοχοποιεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας
Επίθεση στον πρωθυπουργό για τη φορολογική παρέμβαση στους ελεύθερους επαγγελματίες
Σχετικά Άρθρα
«Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος βαπτίζει την καταστροφική υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων, "φορολογική δικαιοσύνη", ενσωματώνει όλη την περί "δικαίου" φιλοσοφία της Ν.Δ.», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «το ίδιο κόμμα που άφησε εδώ και τρία χρόνια τα καρτέλ να αισχροκερδούν εις βάρος των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, στοχοποιεί την «ραχοκοκαλιά» της Ελληνικής οικονομίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να καλύψει τα ελλείμματα που το ίδιο δημιούργησε».
«Ο μόνος τρόπος να επέλθει η "φορολογική δικαιοσύνη"», συνεχίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος «είναι να υιοθετηθεί η πρόταση που έχει καταθέσει η Ελληνική Λύση εδώ και χρόνια, για ενιαίο οριζόντιο φόρο 15% επί του καθαρού εισοδήματος σε κάθε φορολογούμενο.
Έτσι θα παταχθεί άμεσα η φοροδιαφυγή, καθώς κάθε Έλληνας θα έχει συμφέρον να ζητά απόδειξη.
Έτσι όμως θα υπάρξει και δίκαιη φορολόγηση, αφού τα χαμηλά εισοδήματα θα είναι ουσιαστικά αφορολόγητα, καθώς είναι αδιανόητο να θεωρούμε το κόστος διαβίωσης της Ελληνίδας και του Έλληνα, ως "φορολογητέα ύλη"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης