Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύκλος επαφών Κασσελάκη στις Βρυξέλλες – Οι συναντήσεις σήμερα (8/11) με επίκεντρο την οικονομία και τις υποκλοπές

Κύκλος επαφών Κασσελάκη στις Βρυξέλλες – Οι συναντήσεις σήμερα (8/11)  με επίκεντρο την οικονομία και τις υποκλοπές
Στο επίκεντρο των επαφών Κασσελάκη θέματα της οικονομίας και της ανάπτυξης, αλλά και οι υποκλοπές
Σχετικά Άρθρα
Σειρά επαφών θα έχει σήμερα, Τετάρτη 8/11, στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ήδη έχει συναντηθεί με την Ευρωομάδα του κόμματος.
Σημαντικές επαφές για τα θέματα της οικονομίας και ανάπτυξης, αλλά και για το σκάνδαλο των υποκλοπών, για το οποίο η χώρα διασύρεται και βρίσκεται υπόλογη διεθνώς, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη", θα έχει ο Στέφανος Κασσελάκης στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σημειώνουν μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ «θεωρεί ότι το Ταμείο Ανάκαμψης τείνει να εξελιχθεί, εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης, σε εργαλείο αναδιανομής προς όφελος των λίγων και ημετέρων και να αποτελέσει μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
«Η δικαιότερη κατανομή των πόρων, με έμφαση στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων μένει έξω από την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, αποτελεί θέση αρχής για την αξιωματική αντιπολίτευση», υπογραμμίζουν πηγές της Κουμουνδούρου.
Παράλληλα με τις συναντήσεις του με κορυφαίους εκπροσώπους των τριών προοδευτικών πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου (Αριστερά, Πράσινοι, Σοσιαλιστές), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ "επανεπιβεβαιώνει το ρόλο του κόμματος ως ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που χτίζει γέφυρες με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης", κατά τις ίδιες πηγές.

Οι συναντήσεις

Ο κ. Κασσελάκης την Τετάρτη 8/11 θα έχει σειρά συναντήσεων με:​
-Τον Επίτροπο Οικονομίας και πρώην Πρωθυπουργό Ιταλίας, Paolo Gentiloni
-Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ισπανίας, Juan Fernando Lopez Aguilar
-Τον Πρόεδρο της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Philippe Lamberts
-Τους συμπροέδρους της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Martin Schirdewan και Manon Aubry και ευρωβουλευτές της Ομάδας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης