Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Η Θεσσαλονίκη ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης - Θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του Μετρό εντός του 2024

Σταϊκούρας: Η Θεσσαλονίκη ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης - Θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του Μετρό εντός του 2024
Mέχρι τα τέλη Απριλίου 2024 στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία, σύμφωνα με τον Χρ. Σταϊκούρα
Η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε πόλη ολιστικής ανάπτυξης, με τη δρομολόγηση και την ολοκλήρωση πολύ σημαντικών έργων και παρεμβάσεων, που ενισχύουν το γεωπολιτικό και γεω-στρατηγικό αποτύπωμά της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Για το Μετρό Θεσσαλονίκης, ο κ. Σταϊκούρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» επανέλαβε ότι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, εντός του δευτέρου εξαμήνου 2024, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε εκτενώς στο σύνολο των έργων που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις πολιτικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.
Σχετικά με το Flyover, επεσήμανε ότι επιδίωξη της Κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης και των φορέων, είναι να ελαχιστοποιηθεί η όχληση στη ζωή της πόλης, επισημαίνοντας παράλληλα το πλέγμα των δράσεων που έχουν αποφασιστεί.
Όσον αφορά τον ΟΑΣΘ, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερεότι την τελευταία περίοδο έχουν αναλάβει υπηρεσία 20 επιπλέον οδηγοί, δρομολογείται προκήρυξη για πρόσληψη 150 νέων οδηγών στον Οργανισμό, νέα δρομολόγια έχουν ήδη τεθεί ή θα τεθούν μέχρι αρχές Δεκεμβρίου σε λειτουργία, ενώ μέχρι τα τέλη Απριλίου 2024 στους δρόμους της πόλης θα βρίσκονται 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία.
«Η Θεσσαλονίκη βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών και επισκεπτών της, μεταμορφώνεται, εξελίσσεται, αναπτύσσεται, προοδεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης