Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος για αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά η μόνη που μπορούμε

Ηλιόπουλος για αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά η μόνη που μπορούμε
Ο κ. Ηλιόπουλος απέφυγε να απαντήσει ποιος θα είναι ο επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Σχετικά Άρθρα
Δύσκολη, αλλά η μόνο που μπορεί να υποστηρίξει το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλέχτηκαν, χαρακτήρισε την απόφαση αποχώρησης τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Ηλιόπουλος, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Αποχωρώντας, μαζί με τον Αλέξανδρο Χαρίτση, από το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, στον οποίο κατέθεσαν, μαζί με άλλους επτά βουλευτές, αίτηση για ανεξαρτητοποίησης τους ο κ. Ηλιόπουλος επιβεβαίωσε ότι «αυτή τη στιγμή μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ναι, είμαστε συνολικά 11».
«Είναι μια δύσκολη απόφαση. Για εμάς, είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεχτήκαμε και με όλα αυτά τα οποία λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το κρίσιμο για εμάς είναι να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ. Ηλιόπουλος.
Σε ερώτηση κοινοβουλευτικού συντάκτη αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Χαρίτση να αναλαμβάνει την προεδρία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο κ. Ηλιόπουλος απέφυγε να απαντήσει παραπέμποντας στο αμέσως επόμενο διάστημα. «Να περιμένετε λίγες μέρες και θα τα δείτε όλα» είπε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Χαρίτσης: «Κάντε υπομονή λίγες μέρες και θα τα δείτε όλα» επεσήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης