Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Επιπλέον 1,63 δισ. φόροι στον προϋπολογισμό του 2024 - Θα εργαστούμε για ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα

Κασσελάκης: Επιπλέον 1,63 δισ. φόροι στον προϋπολογισμό του 2024 - Θα εργαστούμε για ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα
Κάλεσμα Στ. Κασσελάκη σε όσους το επιθυμούν να εγγραφούν στο isyriza.gr και «να γίνουν κομμάτι της προσπάθειας για μια σύγχρονη αριστερά»
Κριτική στην κυβέρνηση για την φορολογική πολιτική ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε βίντεο στον ιστότοπο isyriza.gr και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο βίντεο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός να εξαγγέλλει τα επιδόματα προς δικαιούχους των ΑΜΕΑ και τους χαμηλοσυνταξιούχους, σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του από την Βουλή, όπου κατήγγειλε με σκληρούς όρους τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επιδοματική του πολιτική, λέγοντας ότι «τα παίρνει από τη μία τσέπη για να τα δίνει στην άλλη».
Μάλιστα, το βίντεο παρουσιάζει επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2024 για τους αυξημένους φόρους από τους οποίους θα προέλθουν τα έσοδα για να την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης, με το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως «1, 63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες».
"Θέλουμε -και θα εργαστούμε γι' αυτό- ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη», τονίζει ο κ. Κασσελάκης και καλεί τους πολίτες να γίνουν « κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο isyriza.gr».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης