Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μητσοτάκης – Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Ανδρουλάκης, το πρόγραμμα Κασσελάκη

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μητσοτάκης – Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Ανδρουλάκης, το πρόγραμμα Κασσελάκη
Η ΟΕΝΓΕ πραγματοποιεί 48ωρη απεργία (σήμερα και αύριο)
Σχετικά Άρθρα
Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.
Ο κ. Μητσοτάκης στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 29/11 θα παραστεί και θα μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης μελών της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Αύριο, Πέμπτη 30/11, στις 11:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συνάντηση Κασσελάκη με την Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ

Στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα συναντηθεί στις 14:00, με την Ε.Γ της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΕΝΓΕ πραγματοποιεί 48ωρη απεργία (σήμερα και αύριο) με οικονομικά και εργασιακά αιτήματα, όπως διπλασιασμός μισθών – αποζημίωσης των εφημεριών, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, διπλασιασμό του προσωπικού με ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα.

Στο Ηράκλειο ο Ανδρουλάκης

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο θα επισκεφτεί στις 11 το πρωί της Τετάρτης 29/11 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Το απόγευμα στις 18:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα "Μαζί για το νέο ΕΣΥ" στον κινηματογράφο "ΑΣΤΟΡΙΑ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης