Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Σερνόμαστε εδώ και μήνες στον βούρκο της εσωκομματικής διαμάχης

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Σερνόμαστε εδώ και μήνες στον βούρκο της εσωκομματικής διαμάχης
Όσοι αποχώρησαν, δεν υπερασπίζονται τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Π. Παππάς
Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο βουλευτής Π. Παππάς αναφέροντας πως είναι λογικό διότι εδώ και μήνες το κόμμα σέρνεται στον βούρκο της εσωκομματικής διαμάχης.
Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική εικόνα του κόμματος ο κ. Παππάς σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ πως «ευχαριστημένοι δεν μπορούμε να είμαστε σε καμία περίπτωση και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας».
«Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που το κόμμα σέρνεται για τόσους μήνες σε μία περιττή εσωκομματική διαμάχη» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος έκανε λόγο για «βούρκο εσωκομματικής διαμάχης».
Όπως είπε, έχει μηδενίσει ο πολιτικός χρόνος από προχθές, τονίζοντας ότι «αυτό το οποίο θα κάνουμε από εδώ και στο εξής είναι να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας, να μιλήσουμε συγκεκριμένα, να καταθέσουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα».
Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τους «11» ανάφερε πως «αυτό πρέπει μάλλον να το εξηγήσουν οι αποχωρήσαντες, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είχαν πολιτικές διαφωνίες, ενώ στην πραγματικότητα ήταν σαφές στον κόσμο ότι οι προσωπικές στρατηγικές ήταν αυτές που επηρέασαν την απόφασή τους».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναγνωρίσει ότι είχε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα και προφανώς με μια άλλη προσέγγιση, μια άλλη ρητορική και επαναπροσεγγίζοντας και κοινωνικές ομάδες στις οποίες δεν είχε κάνει καλό πέρασμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα προσπαθήσει να τις προσεγγίσει» υποστήριξε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης