Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαμός για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ερυθρό Σταυρό - Καταγγελίες για «απόλυτο εξευτελισμό» από Πολάκη, ΕΔΕ από Χρυσοχοΐδη

Χαμός για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή  στον Ερυθρό Σταυρό - Καταγγελίες για «απόλυτο εξευτελισμό» από Πολάκη, ΕΔΕ από Χρυσοχοΐδη
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για τον «απόλυτο εξευτελισμό»
Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της διοικήτριας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός διέταξε η 1η ΥΠΕ κατόπιν παραγγελίας του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αφορμή στάθηκε μια γιορτή που στήθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου, ημέρα εφημερίας, την ώρα μάλιστα που φορεία μετέφεραν ασθενείς.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για τον “απόλυτο εξευτελισμό”.
«Ο απόλυτος εξευτελισμος. Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν φορεία! Διοργανωτής η Διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα! Υγ. Έπρεπε να συμβεί αυτό με υπουργό εμένα…» καταγγέλει ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.



Αναλυτικότερα από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«1. Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..
2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης