Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης (Υπ. Υγείας): Προτεραιότητα η αύξηση των εμβολιασμών κατά του Covid και της γρίπης

Άδωνις Γεωργιάδης (Υπ. Υγείας): Προτεραιότητα η αύξηση των εμβολιασμών κατά του Covid και της γρίπης
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Novartis τονίζοντας ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα
Κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Υγείας τόσο ο απερχόμενος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όσο και ο νέος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκαν στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν στην Υγεία εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχιστούν.
Ο κ. Γεωργιάδης επιστρέφει μετά από 10 χρόνια «στον δικό του χώρο», όπως είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι μπορεί να έμεινε «μόλις 1 χρόνο εδώ αλλά ένιωσε σαν να ήταν 5 ολόκληρα χρόνια».
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Novartis τονίζοντας ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, ενώ προέτρεψε του υπουργούς αντί να συκοφαντούν να ασχολούνται με σοβαρά θέματα.
Από την πλευρά του, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει είναι και αυτή με την ίδρυση των 16 Κέντρων Τραύματος σε όλη τη χώρα, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι μέχρι το τέλος το χρόνου θα λειτουργούν σε ισάριθμα νοσοκομεία.
Ως άμεση προτεραιότητα έθεσε την αύξηση των εμβολιασμών κατά της covid-19 και της γρίπης, λέγοντας ότι η πανδημία είναι εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης